Hvorfor velge Folk

La oss i Folk vise deg hvordan det er å ha et engasjert og personlig rekrutterings- og bemanningsselskap i ryggen når du søker ny jobb!

Vi har mange interessante stillinger, for teknisk og administrativt personell, over hele landet – on- og offshore.

Vi har langvarige og gode rammekontrakter med lokale, nasjonale og internasjonale selskap.

Vi er et selskap med et renommé som dyktige og seriøse, men allikevel personlige. Alt det stemmer.

Vi foretar jevnlige kunde- og konsulentundersøkelser og scorer høyt på disse.

Vi er gode på oppfølging av våre ansatte ute i oppdrag, noe som blir bemerket både av de ansatte selv og våre kunder.

Vi har sosiale happenings for våre ansatte ila. året, samt at det gjerne drypper noen små, hyggelige oppmerksomheter ved høytider/fødselsdager m.m

 

Tilbakemeldinger fra kunder

– Veldig godt å samarbeide med Folk – er ryddige og enkle å forholde seg til. Leverer veldig gode kandidater og kjenner bedriften godt

– Meget godt samarbeid med Folk som fungerer veldig bra. Gode systemer og rutiner, og er til å stole på

– Er svært fornøyd med Folk og kandidatene som blir presentert, stoler fullt og helt på deres dømmekraft

– Meget fornøyd med oppfølgingen og jobben Folk har gjort så langt

– Vil rose hele prosessen opp i skyene – fra begynnelse og hele veien til kandidaten ble landet. Kvaliteten på kandidatene og måten de er blitt behandlet på er veldig profesjonelt

 

Tilbakemeldinger fra konsulenter

– Folk er helt unike når det gjelder oppfølging

– Folk har vært veldig profesjonelle, lett å få tak i og er svært fornøyd med hele prosessen

– God oppfølging, alltid lett å få tak i Folk når man lurer på noe, enkle gode systemer til timeføring, og kjekt med sosiale arrangement

– Dere er veldig gode på personlig oppfølging, og det er tydelig at dere er opptatt av at deres konsulenter skal føle seg ivaretatt på best mulig måte

– Tusen takk for samarbeidet og en veldig fin tid med Folk AS (igjen!). Det har vært helt supert, og jeg er veldig takknemlig for jobben dere har gjort. Det er veldig kjekt å bli fast ansatt, men samtidig litt vemodig. Hvis situasjonen min endrer seg igjen, så vet jeg hvem jeg ringer først

 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale vedrørende dine muligheter videre.

Gå til vår kontakt side

Alle henvendelser blir selvfølgelig behandlet konfidensielt.

 

 

Vi ønsker å ha en tydelig tilstedeværelse hos våre ansatte i jobb i form av regelmessig personlig oppfølging ved besøk på arbeidsplassen, samt på telefonen. Vi arrangerer jevnlig kandidattreff hvor vi har mulighet til å skape trygge bånd med våre ansatte, og hvor du kan bygge nettverk. Vi mener det er viktig å vise hvor mye vi setter pris på våre ansattes gode innsats, og sørger derfor for positive oppmerksomheter både ved små og store anledninger.

Med langvarige rammeavtaler har Folk AS sikret seg oppdrag i mange år fremover og kan derfor tilby stabile arbeidsforhold for våre ansatte. Vi søker derfor etter flere dyktige medarbeidere – både ingeniører og prosjektadministrativt personell.

Sammen med Folk AS har du mulighet for å utvikle deg faglig – såvel som personlig. Vi kan gi deg tilgang til spennende prosjekter og en viktig kompetanseutvikling, i tillegg et solid nettverk som du alltid vil ha nytte av.

Når du jobber som konsulent for Folk AS får du utlevert personalhåndbok slik at du er beredt å ta de utfordringer som kommer på arbeidsplassen.

I tillegg til alle andre nødvendige forsikringer du trenger for å utføre oppdraget, er du selvfølgelig dekket av yrkesskadeforsikring fra første arbeidsdag. Vi følger ellers Arbeidsmiljøloven når det gjelder viktige områder som arbeidstid, ferie og ved sykdom.

Sagt om Folk

“FOLK AS. Hyggelige mennesker, godt miljø, imøtekommende, veldig god på oppfølging.”

Bente Helen

“Folk AS yter det beste for sine ansatte, og er flink til å ivareta dem”

Hilde

“veldig godt å samarbeide med Folk - er ryddige og enkle å forholde seg til. Leverer veldig gode kandidater og kjenner bedriften godt”

Kunde

“meget god samarbeid med Folk som fungerer veldig bra. Gode systemer og rutiner, og er til å stole på”

Kunde

“er svært fornøyd med Folk og kandidatene som blir presentert, stoler fullt og helt på deres dømmekraft”

Kunde

“meget fornøyd med oppfølgingen og jobben Folk har gjort så langt”

Kunde

“vil rose hele prosessen opp i skyene - fra begynnelse og hele veien til kandidaten ble landet. Kvaliteten på kandidatene og måten de er blitt behandlet på er veldig profesjonelt”

Kunde

“Folk er helt unike når det gjelder oppfølging”

Konsulent

“Folk har vært veldig profesjonelle, lett å få tak i og er svært fornøyd med hele prosessen”

Konsulent

“God oppfølging, alltid lett å få tak i Folk når man lurer på noe, enkle gode systemer til timeføring, og kjekt med sosiale arrangement”

Konsulent

“Dere er veldig gode på personlig oppfølging, og det er tydelig at dere er opptatt av at deres konsulenter skal føle seg ivaretatt på best mulig måte”

Konsulent

“Tusen takk for samarbeidet og en veldig fin tid med Folk AS (igjen!). Det har vært helt supert, og jeg er veldig takknemlig for jobben dere har gjort. Det er veldig kjekt å bli fast ansatt, men samtidig litt vemodig. Hvis situasjonen min endrer seg igjen, så vet jeg hvem jeg ringer først”

Konsulent